{__GOOGLE_ZGODA}
1. Napełnij dobrze schłodzoną świeżą śmietaną (30% - najlepiej do ubijania- rys. 1). Nie napełniaj urządzenia do ubijania śmietany większą ilością śmietany niż dopuszczalna. Ilość dla tego modelu to 0,5 l śmietany. Śmietanę dokładnie rozmieszaj, aby uniknąć tworzenia się grudek.
2. Głowica jest prawidłowo założona, gdy nie widać gwintu (rys.2) Nie przekręcać gwintu.
3. Umieść nabój do kremu (8gN20) do kapturka naboju (rys.1).
5. Przykręć kaptur do głowicy (rys. 3), aż zawartość naboju zostanie uwolniona z sykiem. Do każdego napełnienia należny użyć dokładnie 1szt. naboju. Energicznie potrząchnij syfonem cztery do pięciu razy w kierunku pionowym.W przypadku używania dobrze schłodzonej lekkiej śmietany lub innej mieszanki, wstrząsną do dziesięciu razy, odkręcić kaptur naboju. Lekkie syczenie podczas odkręcania jest normalne (rys.4). Wyjmij i wyrzuć pusty pojemnik po naboju. Nabój nadaje się do recyklingu.
6. W celu dozowania należy trzymać syfon pionowo (dysza do dekorowania skierowana w dół) około 1 cm nad powierzchnią. Aby udekorować, naciśnij lekko dźwignię (rys. 5), jeśli ubita śmietana (mus) nie jest wystarczająco ubita, potrząchnij jeszcze raz. Przy późniejszym użyciu nie potrzqsaj ponownie.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.